КСД Македонија  2015

 

 

 

АКТУЕЛНО       ИСТОРИЈАТ      AКТИВНОСТИ      YO      РАЗНО      КОНТАКТ

#f6dd74

 

 

 

Слики од разни активности во друштвото:

 

* Фолклор

* Фудбал

* Култура

 

 

 

 

 

 

 

 

Линкови:

Македонски сојуз

Дневник

Нова Македонија

Радио Бубамара

Афтонбладет

Иди Види

АБФ