КСД Македонија  2015


АКТУЕЛНО      ИСТОРИЈАТ      AКТИВНОСТИ      YO      РАЗНО      КОНТАКТ

#f6dd74

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Потребни ни се нови членови за младинската секција и женскиот актив.

Ако сте заинтересирани или познавате некој што е заинтересиран, пријавете се на info-ksf@ksfmakedonija.se
или пополнете го формуларот и пуштете го назад до друштвото преку пошта или имејл.
Кликнете овде за да дојдете до формуларот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во сабота на 13 септември во 14.00 часот во просториите на друштвото, ве покануваме на коктел по повод 8 Септември Денот на самосталноста на Република Македонија.

---

КСД Македонија е организатор на Младинскиот Фестивал во Малме кој ке се одржува на 15 Ноември.

 

 

Вашата чланарина можете да ја уплатите на БГ 854-5584